Huurvoorwaarden

Normaal gesproken staan hier ongeveer 38 artikelen.
Met hele kleine lettertjes zodat net niet helemaal duidelijk is waar jij wel/niet verantwoordelijk voor bent.
En over het algemeen komt het erop neer dat de verhuurder heel veel rechten heeft, de huurder veel plichten en dat de verhuurder (een deel) van de betaalde borg inhoud.

Daar houden wij niet van. Wij houden het graag duidelijk en overzichtelijk.
Jij bent de huurder en wij zijn de verhuurder.

De huurder ontvangt op de afgesproken datum de Abraham of Sarah. De huurder haalt deze op het afgesproken adres op. De verhuurder zorgt ervoor dat deze in goede staat is.
Daarnaast zorgt de verhuurder ervoor dat de juiste cijfers erbij zitten. Dit verhoogt namelijk de feestvreugde en dat willen huurder en verhuurder heel graag.

De huurder brengt de Abraham of Sarah na een dag of 3 a 4 weer terug op het afgesproken adres. De huurder zorgt ervoor dat de pop schoon en netjes is. Als het heel hard heeft gerekend vind de verhuurder het fijn dat het eventjes gemeld wordt. Dan weten we dat we iets meer werk hebben met schoonmaken.

We doen niet aan borg en vertrouwen erop dat we gewoon duidelijke afspraken hebben gemaakt. De huurder huurt en de verhuurder verhuurd, alles wordt op tijd geleverd en komt op tijd weer terug.

Meer woorden willen we er niet aan vuil maken, wij hopen dat dit gewaardeerd wordt en geloven nog in de goedheid van onze huurders.